Mensaje de error

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 784 of /home/centrome/public_html/includes/bootstrap.inc).

Stagiair, Abdi Ed

Hallo allemaal! Na 10 prachtige en leerzame weken, zal ik helaas afscheid moeten nemen van Centro Medico Alfaz. Hierbij wil ik iedereen bedanken die ik gezien heb in de praktijk, en mijn begeleider Johan en dokter Koenders in het speciaal bedanken voor hun openheid, gastvrijheid naar de stagiaires in Nederland, en hun inzet voor het trainen van studenten tot bekwame doktersassistenten! Ik heb het heel leuk gehad, en heb veel mogen leren van mijn collega ́s en begeleider. Ik wens jullie allen veel goeds toe in de toekomst, en hoop jullie allemaal weer een keer te zien, in Nederland of in Spanje!

Groet, Abdi

Stagiaire doktersassistent Koning Willem 1 College

Hallo! Mijn naam is Abdi Ed, ik ben 23 jaar oud en studeer momenteel aan het Koning Willem 1 College in 's­Hertogenbosch. Ik ben een laatstejaars Doktersassistent in Opleiding, en met nog 1 stage te gaan voor mijn eindexamen, heeft de school mij een aanbod gedaan deze af te ronden in het zonnige Alicante! Zelf ben ik er heel erg blij mee dat ik dit mag meemaken, voor mij een hele nieuwe ervaring natuurlijk. En ik vind het geweldig dat Centro Medico Alfaz zich inzet voor de studenten in Nederland.

Ik kan niet wachten tot ik kennis mag maken met iedereen. En ik hoop dat jullie ook benieuwd zijn naar mij als nieuwe stagiaire! Ik hoop jullie allemaal een warm welkom te mogen geven in de praktijk, tot gauw!