Mensaje de error

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 784 of /home/centrome/public_html/includes/bootstrap.inc).

Uitnodiging open dag bij Centro Medico Alfaz

Uitnodiging open dag bij Centro Medico Alfaz 
 
Geachte patiënt, 
 
Hierbij wil ik onder uw aandacht brengen, dat ons medisch centrum is uitgebreid met een nieuw specialisme het medisch esthetische team. Van dit team maken de volgende enthousiaste en deskundige specialisten deel uit tw een plastisch chirurg ,injectable arts en een skinlaser/IPl specialiste. 
 
 
Binnen dit team heeft mevrouw Ada Stoppelenburg o.a. de behandelingen met licht en laser op zich genomen. 
U kunt daar terecht voor o.a. couperose, kersangliomen, wijnvlekken, rosasea ,adertjes op de benen , sproetjes, pigmentvlekken, zonbeschadiging, actinische keratose, voorlopers van huidkankerplekjes, 
acne en definitieve ontharing van gelaat en lichaam . 
 
 
 
Daarnaast doet zij nog een scala van andere nieuwe behandelingen zoals: 
 
Mesotherapie, injecteren van vitamines en mineralen , wratten/fibromen weghalen, elektrisch ontharen van grijze haren , nabehandeling van littekens, acne schoonmaak behandelingen, eczeem en psoriasis behandelingen en algemene huidanalyses . 
 
 
Op zaterdag 31 oktober, kunt u van 10.00 tot 13.00 terecht voor vrijblijvende informatie. Wij hopen u dan te mogen ontmoeten. 
 
Wij staan op zaterdag 17 oktober op de Businessclub, georganiseerd door de NBCC, in tentoonstellingsgebouw “de FRAX” in Albir. 
 
U kunt ook eerder terecht voor een consult . 
Ons telefoonnummer is 966860704. 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Centro Medico Alfaz 
C/ Tabarca 30 Arabi Plaza 
03580 Alfaz del Pi 
www. Centromedicoalfaz .com a.stoppelenburg@centromedicoalfaz.com