Cardiologie

a

Cardiologie – Levensreddend

Als u veel beweegt, sport, zoals hardlopen of fietsen, is het raadzaam om regelmatig uw hart te laten controleren. Ook als u te maken krijgt met zware lichamelijke inspanning, is het raadzaam om naar een cardioloog te gaan.

Bent u ouder dan 65, dan is een minicheck sowieso aan te raden. Dit omvat: bloedanalyse, hartfilmpje, een echo van het hart en lichamelijk onderzoek. Kleine controles helpen om inzicht te krijgen in uw algemene gezondheid en kunnen problemen voorkomen. Voor al deze controles kunt u in terecht bij Centro Medico Alfaz, ook als u verblijft in Albir of Benidorm.

 

Hart-en vaatziekten

Als veel mensen in uw familie hart- en vaatziekten hebben of op relatief jonge leeftijd plotseling zijn overleden, is het verstandig om ook naar een cardioloog te gaan.

Het is belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren. Heb je hartkloppingen, pijn op de borst of benauwdheid, blijf er dan niet mee lopen, laat het nakijken! De eerste uiting van hartproblemen is vaak een herseninfarct en door regelmatige controles kan dit worden voorkomen!

Bij Centro Medico Alfaz vindt u uw specialist op het gebied van hart -en vaatziekten, aarzel niet en bel ons voor een afspraak!

 

a