Cardiologie

a

Cardiologie – Levensreddend

Als u veel beweegt, sport, zoals hardlopen of fietsen, is het raadzaam om regelmatig uw hart te laten controleren. Ook als u te maken krijgt met zware lichamelijke inspanning, is het raadzaam om naar een cardioloog te gaan.

Bent u ouder dan 65, dan is een minicheck sowieso aan te raden. Dit omvat: bloedanalyse, hartfilmpje, een echo van het hart en lichamelijk onderzoek. Kleine controles helpen om inzicht te krijgen in uw algemene gezondheid en kunnen problemen voorkomen. Voor al deze controles kunt u in terecht bij Centro Medico Alfaz, ook als u verblijft in Albir of Benidorm.

 

Hart-en vaatziekten

Als veel mensen in uw familie hart- en vaatziekten hebben of op relatief jonge leeftijd plotseling zijn overleden, is het verstandig om ook naar een cardioloog te gaan.

Het is belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren. Heb je hartkloppingen, pijn op de borst of benauwdheid, blijf er dan niet mee lopen, laat het nakijken! De eerste uiting van hartproblemen is vaak een herseninfarct en door regelmatige controles kan dit worden voorkomen!

Bij Centro Medico Alfaz vindt u uw specialist op het gebied van hart -en vaatziekten, aarzel niet en bel ons voor een afspraak!

 

a

a

Dr. Laura van Lochem 

 
Dr. Laura van Lochem is opgeleid als cardioloog in Nederland, met als specialisatie erfelijke (familiaire) hartziekten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelingen, en om te voldoen aan de Europese richtlijnen voor cardiologen, wordt dr. Van Lochem voortdurend bijgeschoold.

Als cardioloog vindt ze het belangrijk om een ​​goed en open contact te houden met haar patiënten. De patiënt staat centraal en de patiënt heeft tijd om zijn verhaal te doen. Het is belangrijk voor cardiologen om een ​​goed begrip te hebben van de medische achtergrond van een patiënt, zodat een juiste diagnose kan worden gesteld en de juiste behandeling kan worden toegediend. Dr. Van Lochem legt ziektes en behandelingen in begrijpelijke taal uit. Als u dit op prijs stelt, geeft zij dit ook door aan uw behandelend arts in Nederland.