Ik ben Coen Stapper, 27 jaar. Ik woon in Utrecht en studeer aan het VUmc. Naast mijn geneeskunde bachelor heb ik ook een bachelor Liberal Arts & Sciences in Utrecht gevolgd, om verdieping te zoeken in de academische wereld wat betreft filosofie en argumentatieleer. In het kader van mijn wetenschappelijk onderzoek ben ik een jaar naar Zuidelijk Afrika geweest. Daar heb ik een project van de AMREF Flying Doctors ondersteund en geëvalueerd. Inmiddels ben ik aan het laatste jaar van mijn opleiding bezig, en ben naar verwachting in april 2016 klaar. Ik ben nog aan het onderzoeken welke richting ik op wil. Ik ben in ieder geval erg enthousiast voor het huisartsenvak, met als speciale interesses de medisch ethische kant en het bewegingsapparaat. Naast mijn studie doe ik nog onderzoek binnen de afdeling sportgeneeskunde van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (Amsterdam) m.b.t. gewrichtsslijtage. Daarnaast ben ik betrokken bij een project betreffende kaderarts bewegingsapparaat. Naast mijn studie ben ik een actief sporter, met name tennis. Daarnaast reis ik graag, zo ben ik in 2013 een maand naar Cuba geweest, mede om me te verdiepen in de gezondheidszorg daar. Ik ben dan ook benieuwd naar het gezondheidszorgsysteem in Spanje in vergelijking met dat van Nederland. Wat betreft de taal: ik spreek naast Nederlands vloeiend Engels, en redelijk Duits en Frans. Spaans daarentegen niet, en ik zou deze mogelijkheid dan ook willen aangrijpen om basaal Spaans te leren. Ik heb in het najaar van 2014 een trip gemaakt van 4 weken van Malaga naar Valencia. Ik ken de (mooie) omgeving dus enigszins, en ben toevallig ook 2 nachten in Altea geweest.