Gynaecologie

a

Vrouwenziekten, aandoeningen en afwijkingen van de vrouwelijke geslachtsorganen

Gynaecologie is een medisch specialisme dat bij ons zeer goed vertegenwoordigd is met Dr. Michael Vleugels. Hij is een specialist die zich bezighoudt met vrouwelijke organen en ziekten. 

Verloskunde en Prenatale Diagnose.
Reproductieve geneeskunde en endocrinologie.
Algemene en minimaal invasieve gynaecologie (inclusief laparoscopische en hysteroscopische procedures)
Gynaecologische Oncologie.
Verloskunde en Gynaecologie: Bekkenbodemproblemen, van verzakking tot incontinentie.

Behandelingen

Dr. Vleugels is gespecialiseerd in menstruatiestoornissen en menopauze. Hij kan tal van patiënten kunnen behandelen want hij spreekt meerdere talen, Nederlands, Duits, Engels en Frans.

U kunt een afspraak maken met Micheal Vleugels van maandag tot vrijdag in onze kliniek Centro Medico Alfaz. Indien uitegbreid onderzoek noodzakelijk is werken wij ook samen met de meest vooraanstande hospitalen in de regio.

 

a

a

Specialisatie

Dr. Michel Vleugels heeft zich zo toegelegd op de klachten van menstruatiestoornissen en overgangsklachten waarbij behandelingen per kijkbuis worden uitgevoerd.

De gynaecoloog kan de operatie doen om uit te zoeken waarom u bepaalde klachten heeft. Bijvoorbeeld als het nodig is te weten of de eileiders goed doorgankelijk zijn of als er sprake is van buikklachten. Dit onderzoek met een laparoscoop noemen we een diagnostische kijkoperatie. Als we via de laparoscoop opereren noemen we dit een therapeutische kijkoperatie.

In de provincie Alicante wil dr. Vleugels met speciale spreekuren aandacht vragen voor overgangsklachten, menstruatiestoornissen en wil hij deze moderne operatie technieken introduceren.