Mezelf voorstellen!

Mijn naam is Kindra Deelman, ik ben 19 jaar en woon op kamers in Groningen. Ik volg de opleiding Verpleegkundige en zit in het 3de leerjaar. Volleybal, shoppen naar de film gaan, stappen met vrienden en uit eten gaan zijn een aantal dingen die ik graag doe. In juni heb ik mijn diploma gehaald voor verzorgende-IG en kraamverzorgster. Vorig jaar heb ik een jaar stagegelopen in de kraamzorg. Ik heb hier veel geleerd, maar merkte ook dat ik meer wilde. Afgelopen zomer heb ik heel veel gewerkt als verzorgende IG in verschillende zorginstellingen waaronder het Universitair Medisch Centrum Groningen. Door al deze ervaringen wordt het echt steeds duidelijker dat ik als verpleegkundige in het ziekenhuis wil werken.
En dan nu naar Spanje! Heel spannend maar ook heel erg leuk. Gezien mijn ambities denk ik dat deze stageplek bij Centro Medico Alfaz heel erg goed bij mij past. Ik vind het heel erg interessant dat de kliniek in zoveel verschillende gebieden zorg biedt. Ik verwacht heel veel te kunnen leren. Tijdens mijn stage zal ik mij onder anderen meer gaan verdiepen in het ziektebeeld Diabetes en de diëten die hierbij kunnen helpen zoals koolhydraat beperkt dieet. Naast het leren in de kliniek, zie ik dit ook als een mooie kans om de wereld buiten de kliniek goed te leren kennen. De Spaanse cultuur te beleven!
Ik kijk uit naar mijn tijd bij Centro Medico Alfaz en om jullie allemaal te ontmoeten.