Huisartsen

a

Spaanse gezondheidszorg

 

Een van de beste dingen van de Spaanse gezondheidszorg is dat er veel gratis diensten beschikbaar zijn voor het publiek en is te beschouwen als een van de beste ter wereld. U kunt bijvoorbeeld elk openbaar ziekenhuis, inloopkliniek of gezondheidscentrum gratis bezoeken. Maar een vereiste is vrijwel altijd dat u de Spaanse taal machtig moet zijn. Het mooie van onze kliniek is dat wij u in uw eigen taal kunnen helpen en ook dat vrijwel al onze zorg vergoed wordt door uw Nederlandse Zorgverzekering. Zo ook de huisarts.

 

De huisarts

 

De huisarts is een belangrijk deel van onze kliniek. Zo belangrijk dat we drie Nederlands geregistreerde huisartsen hebben, Dr. Henk Koenders, Dr. Birgitta Skavoll Berrahou en Dr. Harold de Nijs.

Naast de huisartsen in de kliniek hebben we ook veel kundige Nederlandse specialisten zoals een radioloog, cardioloog, dermatoloog, plastisch chirurg, gynaecoloog, ozontherapeut, een verpleegkundige en gezondheidsassistenten.

Ook hebben we vaak medische studenten uit Nederland in opleiding.

a

a

Behandelingen

 

Centro Medico Alfaz is een privékliniek waar we alle patiënten behandelen die een doktersafspraak nodig hebben, voor recepten, verwijzingen, wondverzorging, bloedonderzoek, ECG, 24-uurs Holter-opname (bloeddruk) en nog veel meer.

Wij werken elke dag en kunnen indien nodig huisbezoeken afleggen buiten onze openingstijden en kunnen patienten in het Noors, Zweeds, Deens, Nederlands, Vlaams, Duits, Engels en Duits te woord staan.