k ben Mark en zit als coassistent in de laatste fase van mijn studie geneeskunde. Tijdens het doen van deze coschappen heb ik interesse in een breed aantal facetten ontwikkeld, van internistische of chirurgische problematiek tot de psychiatrische of neurologische kant het vak. Mede daarom kijk ik ook erg uit naar het coschap huisartsgeneeskunde.

Naast mijn studie ben ik altijd actief geweest bij verschillende (Europese) jongerenorganisaties en daardoor ben ik ook erg blij om het coschap hier in Spanje te doen. In het bijzonder leek Centro Medico Alfaz mij een geschikte plek, vanwege het Nederlandse karakter van de praktijk en omdat het centrum veel diagnostische tests zelf uitvoert. Ik ben erg benieuwd hoe (Nederlandse) artsen in het buitenland werken en wat de positieve verschillen gaan zijn met wat ik in Nederland heb gezien.