Onderooglid CorrectieUw weg naar een frissere uitstraling

Wallen onder de ogen, vaak veroorzaakt door huidoverschot, vochtophoping, en verzakking van onderhuids vetweefsel, kunnen leiden tot een vermoeide en verouderde uitstraling. Bij Centro Medico Alfaz bieden we geavanceerde onderooglidcorrecties aan om deze problemen effectief aan te pakken, waardoor u er uitgeruster en jonger uitziet.

Gratis eerste consult

Op locatie of online

Maak een afspraak

08:00 - 17:00

Uw frisse uitstraling

Centro Medico Alfaz

Over ons

Centro Medico AlfazAl uw medische zorg onder één dak

De polikliniek “Centro Médico Alfaz” is een centrum waar meerdere huisartsen en medische specialisten u in uw eigen taal kunnen helpen.  Zo kunt u hier bij de huisarts terecht, een cardioloog, een plastisch chirurg of een psychotherapeut. Maar ook voor het voeren van diagnostische tests, een bloedonderzoek, het maken van een echo of ECG, een 24-uurs meting van de bloeddruk of het hart en longfunctieonderzoek kunt u bij ons terecht.

Onderooglid

Onderooglidcorrecties: Diverse Technieken

Huidresectie: Dit is een standaardprocedure waarbij overtollige huid onder de ogen wordt verwijderd. De chirurg maakt een incisie net onder de wimperrand en verwijdert een strookje huid, waardoor de huid weer strakker wordt.

Aanpassen van Vetpockets: Voor gevallen waarin ook de vetpockets onder het oog zijn verzakt, combineren we huidresectie met het aanpassen van deze vetpockets.

Ooglidspierverstrakking (Laterale Canthopexie): Deze techniek versterkt de oogkringspier, waardoor het onderooglid en het vetweefsel beter ondersteund worden en de vorming van nieuwe wallen wordt tegengegaan.

Directe Wenkbrauwlift: Voor cliënten met overhangende oogleden door gezakte wenkbrauwen, biedt een directe wenkbrauwlift een effectieve oplossing. Deze behandeling herstelt de wenkbrauwen naar hun natuurlijke, anatomische positie.

Onderooglidcorrecties: Het Proces

Het behandelproces

De behandeling duurt doorgaans tussen de 90 en 120 minuten. Onze ervaren plastisch chirurgen gebruiken geavanceerde technieken zoals bipolaire en monopolaire diathermie, waardoor bloedingen minimaal zijn. Na de ingreep krijgt u van ons een koelbril mee naar huis en binnen een week verwijderen we de hechtingen in onze kliniek.

Nazorg en herstel

Het herstel na een onderooglidcorrectie vereist rust, vooral in de eerste week. Het vermijden van fysieke inspanningen zoals bukken en tillen bevordert een snelle genezing. Licht administratief werk is mogelijk, maar sporten raden we pas aan na twee weken. De eerste nacontrole vindt plaats binnen een week, waarbij we de genezing beoordelen en hechtingen verwijderen.

Langetermijnresultaten

De resultaten van een onderooglidcorrectie zijn langdurig, maar een vervolgbehandeling kan na ongeveer tien jaar nodig zijn door natuurlijke veroudering. Complicaties zijn zeldzaam, maar enkele weken na de ingreep kan een droog of zanderig gevoel in de ogen optreden, wat goed te behandelen is met speciale zalf. Zwelling en bloeduitstortingen zijn normaal en verdwijnen doorgaans binnen twee tot drie weken.

Waarom wij

Kies voor ons

Bij Centro Medico Alfaz begrijpen we het belang van een zorgvuldige aanpak en persoonlijke aandacht bij cosmetische ingrepen zoals onderooglidcorrecties. Onze deskundige team staat klaar om u te begeleiden naar een frissere en jeugdigere uitstraling. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw consultatie te plannen.

Medische professionals

Al onze artsen en medewerkers behoren tot de beste aan de Costa.

Alle expertise onder één dak

One-Stop voor al uw medische behoeften

Alle medische voorzieningen

Met het gemak van communiceren in uw eigen taal

Ons team

Onze artsen en medisch personeel

Ons team bestaat uit artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en kantoorpersoneel. Onze medische staf bestaat uit Nederlandse, Noorse en Spaanse artsen met verschillende specialismen.

Testimonials

Lees wat onze clienten zeggen

Blog

Laatste Nieuws & Events

Online afspraak

Maak nu snel en eenvoudig een online afspraak met Centro Medico Alfaz

© 2024 Centro medico alfaz