Ooglidcorrectie

Je ogen zijn de spiegel van de ziel is hoe het gezegde luidt en die worden onder en boven bedekt door je oogleden. Echter, hangende oogleden kunnen allerlei problemen veroorzaken zoals hoofdpijn en een vermoeid gevoel doordat u continue de oogleden moet optrekken.

Hangende oogleden die het zicht beperkenNa de ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie kan dat goed verhelpen en waarom zou u dat niet doen in Spanje. Een bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep waarna de Spaanse zon weer ongehinderd uw netvlies kunt bereiken.

Wat is ooglidchirurgie?

Ooglidchirurgie is een populaire esthetische ingreep voor zowel mannen als vrouwen. Het kan uw uiterlijk verbeteren door hangende boven oogleden of gezwollen onder oogleden, en andere tekenen van veroudering te corrigeren. De chirurg zal een Blepharoplastiek uitvoeren, waarbij overtollige huid en spier en zonodig vet van de oogleden wordt verwijderd en  om wallen en plooien te verminderen.

Ooglidchirurgie is daarmee één van de meest voorkomende ingrepen in de
plastische chirurgie. De reden waarom het wordt uitgevoerd is om de verouderde en vermoeide uitstraling die wordt gecreëerd door het overtollige vet en de huid te verwijderen. Als u meer wilt weten over deze ingreep kunt u terecht bij Dr. Refaat B. Karim.

Onze kliniek leren kennen

In onze kliniek Centro Medico Alfaz gelegen aan de Spaanse Costa Blanca gelegen tussen Alfaz en Albir hebben wij namelijk naast de welbekende huisarts Henk Koenders ook de beschikking over de wereldwijd gerenommeerde plastisch chirurg, Dr. Refaat B Karim.

Hij werkt al jaren samen met dokter Koenders aan de Costa Blanca in Spanje en heeft alle faciliteiten van de kliniek en de samenwerkende ziekenhuizen tot zijn beschikking.

Een korte beschrijving van de ingreep

Onder plaatselijk verdoving maken wij het oog weer vrij van de overlast veroorzakende oogleden en voor de behandeling maakt het niet uit of het linker, het rechter oog of beide ogen tegelijkertijd zijn. Waar u rekening mee moet houden is dat de eerste dagen na de ingreep u rust dient te houden en last zult hebben van zwelling en blauwverkleuring. Wij raden u dan ook aan om indien mogelijk een aantal dagen niet te werken en de ingreep bijvoorbeeld te combineren met een langer verblijf aan onze zonnige costa die meer dan 330 zonnige dagen per jaar kent.

Indien u uw ingreep wil combineren met een vakantie kunnen wij u bij samen met één van onze partners waar wij nauw mee samenwerken een geweldig arrangement aanbieden. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u het leven weer zonder last van uw oogleden aankijken.