Informatie videoconsult

videoconsult met Dr. Refaat Karim

Welkom op onze informatieve pagina over het plannen van een videoconsult met Dokter Karim Refaat, Plastisch Chirurg.

U kunt voor een videoconsult bellen of mailen met de kliniek:

Tel.: (+34) 966860704
E-mail: centromedicoalfaz@gmail.com

Of u kunt altijd langskomen om te informeren naar de mogelijkheden voor een videoconsult.

Over onze videoconsulten

Als u een afspraak boekt op een datum in de toekomst, ontvangt u een mail met een link (url) die u doorverwijst naar de wachtkamer. Uw behandelaar nodigt u dan uit in de spreekkamer.  

Een videoconsult kost €80. Dit bedrag kunt u betalen voordat u de digitale spreekkamer betreedt. Dit gebeurt via een URL-link die u wordt toegestuurd voor een veilige betalingsomgeving.

Dit videoconsult geeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen en te bespreken wat uw verwachtingen en wensen zijn. Als blijk van onze waardering voor het vertrouwen dat u in ons stelt, brengen wij de kosten van het eerste consult in mindering op de prijs van de ingreep, mits de voorgenomen ingreep binnen 6 maanden na het consult wordt uitgevoerd.

Belangrijk is ook om voorafgaand aan het consult te testen of de gebruikte videoconferentie-applicatie correct is geïnstalleerd en goed werkt. Dit minimaliseert eventuele technische haperingen en maximaliseert de efficiëntie van het consult.

Kortom, met aandacht voor een stabiele verbinding, goede voorbereiding en heldere communicatie, kunnen videoconsulten een waardevol middel zijn. 

Wat heeft u nodig voor een video-afspraak?

 U heeft een van de volgende apparaten nodig:
– Mobiele telefoon met internet.
– Tablet of iPad.
– Computer.
– Laptop.

Uw apparaat moet een goede internetverbinding hebben, een goede camera én geluid.
Bij een computer of laptop is de camera soms ingebouwd. Als dat niet zo is, heeft u een webcam nodig. Deze moet u vóór de video-afspraak installeren. Vergeet niet eventuele bedekking van de webcam af te halen.

Tips

  •  Zorg dat u minimaal tien minuten voor de afspraak ingelogd bent in webcamconsult en klaar zit voor de video-afspraak.
  •  Zorg ervoor dat u in een rustige, afgesloten ruimte zit. Het is belangrijk dat het stil is in de ruimte, zodat de arts u goed kan verstaan.

Contactgegevens bij vragen of problemen

Heeft u vragen over het maken van een videoconsult, of ondervindt u problemen, dan kunt u ons bellen, mailen of even langskomen.

CONTACTGEGEVENS

Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur