Webcamconsult, Videobellen met uw arts

Beeldbellen wordt steeds populairder, via Messenger, Whatsapp of natuurlijk Apple Facetime. Steeds meer mensen ervaren nu dan ook de voordelen van een digitaal videoconsult. Het is namelijk niet altijd nodig voor de patiënt om de praktijk te bezoeken. Sommige vragen kunnen wij als arts gemakkelijk digitaal behandelen. Dit bespaart veel tijd  en je kunt het doen vanuit uw eigen vertrouwde ogeving.
Videobellen kent naast tijdsbesparing nog andere voordelen voor zowel patiënt als arts. 

  • Meer tijd voor kwalitatieve zorg. Een videoconsult is gemakkelijk en snel.
  • Gemak voor de cliënt: u kunt het gesprek met ons aangaan in uw vertrouwde thuissituatie.
  • Geen reistijd: voor u als cliënt zit er geen extra reistijd verbonden aan het consult.
  • Persoonlijker dan een telefonisch consult. In een videoconsult kan je elkaar aankijken. Hierdoor kan de cliënt de wensen beter toelichten dan in een telefonisch consult.

Maak nu kennis met onze nieuwe service voor plastische chirurgie: de webcamconsult service van Centro Medico Alfaz, onder leiding van de gerenommeerde plastisch chirurg, dokter Karim.

Droomt u van een verjongde uitstraling? Wilt u eindelijk die langverwachte cosmetische ingreep bespreken? Met onze vernieuwende aanpak kunt u nu vanuit uw eigen huis rechtstreeks in contact komen met dokter Karim voor een persoonlijk consult.

Onze webcamconsult service biedt u directe toegang tot deskundig advies en zorg, zonder de gebruikelijke wachttijden en ongemakken van een traditionele afspraak.

Laat dokter Karim u begeleiden op uw reis naar zelfvertrouwen en schoonheid. Neem vandaag nog contact op met Centro Medico Alfaz en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw esthetische doelen te bereiken. De eerste stap naar een stralende nieuwe u begint hier!